Podjetje Komunikacije prihodnosti d.o.o. je inovativno podjetje z več kot 10 letnimi izkušnjami na področju načrtovanja, svetovanja, usposabljanja in izvajanja projektov s področja poslovne analize, izkušnjami kupca, procesi za podporo poslovanja, inovativnimi digitalnimi poslovnimi modeli in produkti.

Skupaj s svojimi poslovnimi partnerji nudimo storitev načrtovanja, nadzora in upravljanja IT sistemov ter možnost najema celotne IKT opreme. Ponujamo gostovanje strežnikov, rešitve za različna komunikacijska omrežja, skrbimo za kibernetsko varnost podatkov in omrežij, zagotavljamo znanje in opremo za ureditev podatkovnih centrov znotraj podjetij. Prav tako imamo skupno IoT platformo, ki je ena izmed pomembnejših tehnologij, ki omogočajo industrijo 4.0.

Podjetje ima tudi dolgoletne izkušnje s področjem Customer experience, predvsem na področju telekomunikacij (fiksno-mobilna konvergenca, ICT storitve, storitve security, Smart City, Smart Home). Svoje znanje v zadnjem času usmerjamo predvsem v reševanje problemov pri optimizaciji in avtomatizaciji poslovnih procesov ter v analizo in razvoj izdelkov, programskih rešitev ali novih storitev na področju digitalizacije.

Podjetje je registrirano za Raziskovalno in razvojna dejavnost na področju naravoslovja in tehnologij, kar dokazuje našo dolgoročno vizijo.

Reference

VIZITKA PODJETJA

  • Komunikacije prihodnosti družba za obratovanje spletnih portalov, svetovanje, raziskovanje, storitve, trgovino, d.o.o.

  • Pesnica pri Mariboru 20 A, 2211 Pesnica pri Mariboru, Slovenija

  • Matična številka: 3307425

  • Davčna številka za DDV: SI45828482 (podjetje je zavezanec za DDV)

mag. Matej Borko, direktor